Kies de vorm van jouw etiket..

Uw logo of ontwerp gedrukt op een water- en oliebestendig BOPP-materiaal of premium papier.

Wij lamineren in glanzende of matte afwerking voor extra duurzaamheid en krasbestendigheid tegen een kleine meerkost als u dat wenst ! Wij drukken en snijden onze etiketten zelf. Dit betekent, niet afhankelijk of wachten op een derde partij om materialen te verzenden en te drukken. Aangepaste vormen die niet afgebeeld zijn, kunnen door ons worden aangemaakt tegen extra kosten.

Hoeveelheid, afmeting of materiaal niet gevonden ?

E-mail ons dan voor al uw vragen of voor een offerte.

ETIKETTEN OP ROL

Vierkant uitgesneden

ETIKETTEN OP ROL

Ovaal uitgesneden

ETIKETTEN OP ROL

Rechthoekig uitgesneden

ETIKETTEN OP ROL

Rond uitgesneden

BOPP ETIKETTEN

Onze BOPP-etiketten zijn voorzien met een uitstekende permanente lijm. voor droge of vochtige oppervlakken.

Hier volgen enkele voorbeelden van de meest voorkomende bedrijven waarvoor wij onze etiketten gebruiken.

Etiketten voor vleesverpakking , bieretiketten, wijnetiketten, spiritusetiketten, voedseletiketten, adresetiketten, product etiketten, cosmetische etiketten, duurzame etiketten voor allerhande goederen, productverzegelingsetiketten, verzendetiketten, dranketiketten, etiketten voor elektrisch gereedschap en nog veel meer.

BOPP is het beste materiaal om etiketten te ontwerpen op maat. Experts gebruiken de technische term Biaxially Oriented Polypropylene (BOPP) om de sterke, elastische en duurzame vorm van deze kunststof te beschrijven die fabrikanten gebruiken om BOPP etiketten te maken. Bij de fabricage van BOPP etiketten wordt deze kunststof in twee richtingen uitgerekt, vandaar de naam Biaxiaal. Dat komt de helderheid, flexibiliteit en sterkte van de BOPP etiketten ten goede.

Chemische, olie-, UV-, en waterbestendigheid

Klanten kiezen voor BOPP-etiketten vanwege de opmerkelijke eigenschappen. De meeste etiketten vervagen bij blootstelling aan chemicaliën, water en olie. BOPP etiketten zijn daar tegen bestand, ook tegen hoge en lage temperaturen.

Lage toxiciteit

BBOPP-etiketten zijn dermate geschikt voor het gebruik van levensmiddelen en hygiëneproducten.

Flexibel

BOPP-etiketten zijn dun en flexibel genoeg voor gebruik op elke verpakking, of het nu een kaars, wijnfles, voedselverpakking of jampot is.

Sterke kleefkracht

Over het gebruik van BOPP-etiketten op om het even welke verpakking gesproken: BOPP etiketten maken gebruik van sterke kleefstoffen die het mogelijk maken om op om het even welke verpakking te kleven.

De belangrijkste eigenschappen van BOPP etiketten

Witte BOPP etiketten zijn het meest populair vanwege hun lage toxiciteit, extreme duurzaamheid en temperatuurbestendigheid. Wit BOPP-materiaal heeft een sterke permanente kleefstof die goed kleeft op de meeste toepassingen. De beste toepassingen voor witte BOPP etiketten zijn gezondheidsproducten, huidverzorgingsproducten en producten voor persoonlijke verzorging. Witte BOPP etiketten zijn ook geschikt voor levensmiddelenetiketten.

Premium papieren etiketten

Wij drukken ook etiketten op premium papier, u kan deze laten afwerken met een glanzende of matte laminering tegen een kleine meerkost.